Sacotec Tuotanto - hero

Tuotanto

Sacotec Components Oy tarjoaa metallituotteiden valmistukseen uusinta tarkkuusvaluosaamista yhdistettynä moderneihin tuotantolinjoihin. Tuotantoon soveltuvan kappaleen koko voi vaihdella yhdestä grammasta kymmeniin kiloihin.

Uusimpien tuotantoinnovaatioiden avulla pystymme teollisesti valmistamaan yksittäiset kappaleet, piensarjat, keskisuuret sarjat sekä suursarjat. Tarjoamme hyvin laajan valikoiman teräsmateriaaleja. Tältä sivulta ladattavasta materiaalitaulukosta voitte nähdä yleisimmät valmistettavat materiaalit. Jos haluttua materiaalia ei löydy taulukosta, pyydämme ottamaan yhteyttä. Valamme säännöllisesti harvinaisempiakin materiaaleja.

Olemme vuosien saatossa kehittäneet liimaus- ja puristus, sulatus- ja jälkikäsittelyosastoamme hallitsemaan monia sarjakokoja eri tekniikoilla, jotta metallituotteiden valmistaminen olisi teollista kappalemäärästä riippumatta. Liimaus- ja puristusosastomme koostuu kuudesta eri puristusasemasta ja 6 liimausasemasta. Näillä hallitsemme keskisuuret ja suursarjat. Lisäksi meillä on käytettävänä ns. pikamallitekniikka, jolloin piensarjojen ja yksittäisten kappaleiden valmistaminen onnistuu edullisesti.

Joustava sulatusprosessimme pystyy kolmella erikokoisella uunilla tarjoamaan edellä mainitun materiaalikannan käytettäväksi. Lisäksi uunimme mahdollistavat pienempien ja myös suurempien erien valamisen taloudellisesti kannattavasti.

Monipuolisen toimittajaverkoston tuella pystymme saattamaan teräsvalukomponentit asennusvalmiiksi asiakkaan toivomusten mukaisesti tai jopa valmiiksi koottuina osakokonaisuuksina. Yhteistyöverkoston avulla hoidamme nopeasti niin koneistusvaiheet (poraus, sorvaus, jyrsintä, hionta) kuin myös erilaiset lämpökäsittelyt, pintakäsittelyt (sähkökemiallinen pinnoitus, tyhjöpinnoitteet, maalaus, ruiskutus, peittaus, kiillotus) sekä kappaleiden merkkaukset (tekstit, liikemerkit, logot). Osa lämpökäsittelyistä pystytään tekemään Sacotecillä.

Näiden kaikkien palvelujen lisäksi meillä on mahdollisuus tehdä NDT- ja DT-testit joko talon sisällä tai alihankkijan kautta. Myös kolmannen osapuolen suorittamat testaukset ovat meille arkipäivää.

Lataa Sacotec materiaalitaulukko (pdf)

Ota yhteyttä

Vesa Virtanen

Vesa Virtanen

+358 400 613225
vesa.virtanen@sacotec.fi