Sacotec palvelut - hero

Palvelut

Sacotecin toimintatapaa ohjaa ajatus, että asiakkaidemme menestys on meidän menestyksemme. Pyrimme pitämään toimitusketjumme yksinkertaisena monimuotoisilla ja vaativilla kappaleilla.

Toimintamme kulminoituu neljään eri periaatteeseen

Pitkäaikainen kumppanuus

Luotettavuus, joustavuus ja sujuvuus kuuluvat olennaisena osana pitkäaikaiseen kumppanuuteen, joka on aina tavoitteenamme. Pisimmät kumppanuutemme ovat kestäneet vuosikymmeniä.

Luotettavuus

Periaatteenamme on olla luotettava yhteistyökumppani asiakkaillemme. Tuotteiden kehitysprojektien käsittely perustuu täydelliseen vaitioloon. Tarvitessamme ulkopuolista palvelua käytämme vain luotettaviksi todettuja yhteistyökumppaneitamme.

Joustavuus

Organisaatiota ja uusinta teknologiaa käyttäen voimme palvella asiakasta ideasta varaosatoimituksiin asti yhden tuotteen saralla. Organisaatiomme ja tuotannon erityispiirteitä soveltaen voimme mukauttaa toimituksia asiakkaalle sopivaksi tuotteen elinkaaren eri vaiheissa.

Sujuvuus

Periaatteenamme on tehdä yrityksen kanssa asioinnista mahdollisimman sujuvaa. Meillä on kyky palvella asiakas tuotteen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Teemme aina kappaleet asiakkaan tarpeiden mukaan – valos, koneistettu, asennusvalmis, kokoonpantu, asiakaspakattu ovat tuttuja toimitustapoja meille.

Tutustu palveluihimme

Elinkaaripalvelut

TUTUSTU

Insinööritoimisto

TUTUSTU

Tuotanto

TUTUSTU