Toimialat

Lukkoteollisuus

Sacotec Components Oy on pitkän aikaa ollut lukkoteollisuuden yrityksien kumppani. Olemme toimittaneet monia eri valoksia ja koneistettuja tuotteita vuosikymmeniä lukonvalmistajille. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olemme laajentaneet toimintaamme asiakaspakattuihin ja kokoonpantuihin tuotteisiin. Valmistusmenetelmänä tarkkuusvalaminen on parhaimmillaan lukonosia valmistettaessa, koska prosessimme ansiosta jokainen osa on täsmälleen samanlainen riippumatta vuosista ja sarjakoosta; kokoonpano onnistuu aina.

Lukkoteollisuuteen tarkkuusvalu valmistusmenetelmänä tarjoaa korkealaatuisia ratkaisuja asiakkaan tuotteisiin.

lukkoteollisuus

Prosessiteollisuus

Prosessiteollisuus on tarkkuusvalimon syntymästä lähtien ollut yksi toimintamme kulmakivistä.

Tarkkuusvalaminen sopii prosessiteollisuuden valmistusmenetelmäksi tuotantoprosessin joustavuuden ansiosta. Yksittäiskappaleet, piensarjat sekä suursarjat, kaikki saadaan toimitettua samasta yrityksestä. Meillä on monien vuosikymmenien kokemus laajasta tarjoamasta jälkikäsittelyjä, meidän sekä kolmannen osapuolen suorittamia tarkastuksia. Meidän kanssamme asioidessa voi jättää koko toimitusketjun meidän hoidettavaksemme.

prosessiteollisuus

Lastuava työkaluteollisuus

Kumppanuutemme lastuavan työkaluteollisuuden kanssa on jatkunut 60-luvun lopulta lähtien. Tästä teollisuuden haarasta tulivat tarkkuusvalimon ensimmäiset asiakkaat. Asiakkaiden ja tuotteiden erityispiirteet (mm. teollisella tuotannolla valmistetut suursarjat, kappaleiden identtisyys suurissa sarjoissa ja materiaalin korkea laatu) asettavat suuria vaatimuksia valmistustavalle. Näiden tuotteiden tarkkuusvalaminen on monia vuosikymmeniä pysynyt valmistustapojen kärjessä. Toimituskykymme, valuprosessimme ja laatumme ovat pysyneet vuosikymmenien saatossa korkeina, mikä on mahdollistanut kykymme palvella asiakkaitamme menestyksekkäästi.

lastuvaluteollisuus

Muu teollisuus

Yllä olevan lisäksi valmistamme yksittäisiä kappaleita, piensarjoja, suursarjoja muille aloille. Kun vaatimuksina ovat keskenään samanlaiset kappaleet koko valmistusajan, laaja materiaaliskaala, erilaisia jälkikäsittelyitä ja/tai tarkastuksia (meidän tai kolmannen osapuolen suorittamina) kannattaa valita meidät. Toimimme toimitusketjun veturina ja toimitamme asiakkaalle kappaleet asennusvalmiina.

muu teollisuus